8 antwoorden op “Ali Blok-ten Barge 27 mei 1934 – 7 juli 2021”

 1. Gecondoleerd met het overlijden Ali heb jaren voor haar mogen zorgen toen ze op de Arienstaete woonde en als het zonnetje dan scheen was zij altijd de eerste die daar heerlijk van kon genieten

 2. Beste Bart,
  Ik herinner je moeder zoals ze nog aan de keukentafel zat bij mijn ouders. Opgewekt, vrolijk maar ook met een duidelijke mening. Ze was er altijd om je te feliciteren met een diploma, zo maar met een verjaardag of als er iets anders bijzonders was. Dat is voor een (over)buurvrouw best wel bijzonder. Je moeder was een mooi mens en daar mag je best wel trots op zijn. Het liefst had ik jullie vandaag persoonlijk willen condoleren maar dat is naar anderen op dit moment niet verantwoord. Ik zal zeker vandaag aan jullie denken en wens jou en je gezin veel sterkte toe de komende tijd.
  Erwin

 3. Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder en oma.
  Ik heb Ali leren kennen in het Ariensteate waar ik voor haar mocht zorgen, na mijn vertrek richting de Marke 2 duurde het niet lang dat Ali naar deze afdeling heen kwam. De glimlach op haar gezicht bij ons weerzien zal ik nooit vergeten. Ik heb Ali leren kennen als een vrouw die een heel sterke eigen persoonlijkheid had, altijd in voor grapjes tijdens de zorg en altijd goedlachs, ook als het wat minder met haar ging. Niet klagen maar dragen was haar motto.
  Lieve Ali ik zal je gaan missen.
  Familie ik wens jullie heel veel sterkte toe de komende tijd om dit verlies een plek te geven.

 4. Namens team 4 Ariensstaete wensen we jullie heel veel sterkte.
  Ali Blok was altijd een opgewekte vrouw met veel humor.

  team 4 afd 4/5
  Marianne Jansen.

  ( bedankt voor de kaart)

 5. Oprecht gecondoleerd met het overlijden van Ali, jouw lieve moeder, schoonmoeder en oma.
  Herinneringen komen daarbij naar boven…..
  Ze was destijds voor ons altijd een vrolijke, zelfverzekerde vrouw met haar eigen opvattingen die enorm veel van Bart hield. Na jaren is het persoonlijke contact met Ali een beetje verwaterd maar vergeten zullen we haar nooit. In gedachten zijn we er tijdens de crematieplechtigheden bij maar persoonlijk moeten we helaas verstek laten gaan.
  Wij wensen jullie allemaal veel sterkte toe na dit enorme verlies…..

Plaats een condoleance

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *