63 antwoorden op “Dhr. Nijhuis 8 juli 1938 – 28 november 2020”

 1. Lieve Ria , kinderen en kleinkinderen.
  Hoewel jullie leven met verdriet, nadat de dood Sjors van jullie nam; er blijft een band die niemand ziet en niemand ooit verbreken kan.

  Ondanks er op voorbereid door hetgeen jij ons vertelde Ria zijn we toch opgeschrikt door het overlijden van jou geliefde Sjors, vader en opa. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht om met dit grote verdriet, de lege plek die hierdoor ontstaan is om te gaan.

  1. Lieve Ria, kinderen en kleinkinderen gecondoleerd met je man jullie vader en opa.
   Wij wensen jullie veel sterkte met het verlies van Sjors voor nu en vooral in de toekomst.

   Cor en Ria Kwakman.

 2. Lieve Ria. kinderen en kleinkinderen. wij als leden van het K.V.G. “Vrouwengilde Glanerbrug” hebben met verdriet kennis genomen van het overlijden van jullie geliefde “SJORS”, man, vader en opa, waarmee wij jullie heel veel sterkte wensen om met de lege plek die hierdoor ontstaan is om te gaan. Ondanks niet op “locatie” zal er door ons als bestuur en leden, voor jullie als gezin de “K.V.G. kaars” worden opgestoken, voor jullie die kracht, troost zoeken,, die warmte en liefde nodig hebben om dit verdriet te dragen. Jullie zullen het heel erg nodig hebben: LIEFDE ….STEUN…. en TROUW. In gedachten bij jullie.

 3. Lieve Ria en kinderen.
  Als ik aan Sjors denk dan gaan mijn gedachten naar mijn eerste baan, bij Drieze meubelen.
  Dat is ruim 55 jaar geleden.
  Sjors heb ik leren kennen als een eerlijke betrouwbare man
  Het gemis zal groot zijn , na vele jaren samen
  Ik wens jou Ria , kinderen en kleinkinderen veel sterkte
  Lieve gr. Els Veger

 4. Beste Ria en de familie,
  Van harte gecondoleerd met het overlijden van Sjors. Sjors en ik hadden een speciale band, onder andere in onze tijd bij Avanti. Ik wens u allen heel veel sterkte en elkaar liefde en warmte toe.
  Groetjes, Ellie ter Pelle

 5. Mijn oprechte condoleance voor de hele familie en veel sterkte bij het dragen van dit verlies. Sjors was mijn eerste baas bij Arke Reizen en ik denk met een heel warm hart aan hem terug. Heb veel van hem geleerd, hij was oprecht, meelevend en humoristisch. Wat een gemis…

  1. Gecondoleerd met het verlies van Sjors
   Ik wens jullie sterkte in deze moeilijke tijd en hoop
   dat jullie het samen een plaatsje kunnen geven.
   Samen de mooie maar ook minder mooie herinneringen ophalen!
   Ria Bloemhoff-Olthof
   Borne

 6. Gecondoleerd met het verlies van Sjors, wat zullen jullie hem missen! Wij bewaren warme herinneringen aan onze Arke collega van het eerste uur. Wij wensen jullie veel sterkte! Hartelijke groet Hetty en Henk Mulder.

 7. Lieve familie,
  gecondoleerd met het overlijden van Sjors. Ik wist dat hij problemen had met zijn gezondheid maar het is altijd weer schrikken om dan te lezen dat Sjors overleden is. Mooie herinneringen koester ik als Arke collega, zijn altijd opgewekte humeur, zijn inzet voor de personeelsvereniging, mooie verhalen, eerst werkzaam op de administratie en vervolgens de busafdeling voor zijn rekening nam. Heel bijzonder vond ik het dat hij zelf kruiswoordpuzzels kon maken.

  Ik wens jullie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.
  Hartelijke groet van José Vreeswijk

 8. Gecondoleerd en veel sterkte allemaal met het verwerken van dit verlies.
  Ik herinner me Sjors als een betrokken en plezierige man, met name ook als elftalbegeleider van Avanti-W 1.

 9. Lieve Familie,
  sterkte de komende tijd na het overlijden van Sjors, hij van een goede zwager en oom van Suzan en Bart .vele herinneringen gaan we elkaar nog vertellen . groeten Bart en Miny.

 10. Lieve Familie,
  Gecondoleerd met Sjors zijn overlijden, veel sterkte de komende tijd .
  hij was een goede zwager en oom voor onze kinderen. de herinneringen zullen blijven.

 11. Beste familie,
  Onze oprechte deelneming. Sjors was een geweldige collega bij Arke. Bewaar goede herinneringen aan hem. Altijd een lach op zijn gezicht. Als Sinterklaas onvergetelijk….De herinnering aan Sjors is blijvend. Ria en familie veel sterkte. Charles en Attie de Waal.C

 12. Lieve allemaal,
  Wat zullen jullie Sjors missen. Voor mij een oom met heerlijke, droge humor en altijd interesse in wat je te vertellen hebt. Ik zal onze gesprekken over reizen en zijn interesse daarvoor koesteren.
  Ook via deze weg wil ik jullie heel veel sterkte wensen.
  Veel liefs.
  Suzan Gersen

 13. Lieve Ria, kinderen en kleinkinderen,
  Zo onverwacht kwam toch het bericht dat Sjors is overleden. Kortgeleden sprak ik hem nog in het Wiedenbroek in Haaksbergen. Een geamuseerd gesprek over van alles en nog wat. Zoals wij ook in de praktijk vaak leuke gesprekken hadden over voetbal, de tijd van Arke, etc. Zo organiseerde Sjors eens voor mij en mijn gezin een hotel in Lugano op weg naar Italië. Onvermijdelijk naderde het eind, en Sjors noemde mij steeds weer een nieuw doel om naar toe te leven. Ik bewonder zijn nuchtere manier waarop hij daarover kon praten. Ik zal hem missen. Maar jullie nog veel meer. Sterkte wens ik jullie om dit verlies te dragen.

 14. Lieve familie

  Gecondoleerd met het verlies van jullie man, vader en opa. Wij wensen jullie heel veel sterkte om dit verlies te verwerken.

  Frans en Annie Hollink
  Mario, Angelique en Esmee Damen (Hollink)

 15. Beste familie Nijhuis,

  Gecondoleerd met het verlies van Sjors.
  Veel sterkte gewenst met het verwerken van dit verdriet.
  Tijdens de kaartmiddagen bij Avanti en de maandagochtenden heb ik met genoegen zijn historische verhalen en prachtige one-liners beluisterd.

 16. Lieve fam. Nijhuis

  Tot onze spijt zijn wij verhinderd hedenavond persoonlijk afscheid te nemen van Sjors.
  Lang deze weg willen wij onze oprechte deelneming betuigen en jullie allen sterkte wensen bij het verwerken van dit verlies.
  Sjors heeft in zijn werkbare leven veel voor mij betekend aangaande calculatie van Touringcar Reizen voor het ARKE Bus product, ik zal hem herinneren als een hard werkende en fijne collega.

  Nogmaals heel veel sterkte de komende tijd.

  Greet en Martin Knipmeijer

 17. Ria, kinderen, kleinkinderen en aangetrouwd, gecondoleerd en heel veel sterkte en optimisme gewenst bij het verlies van jouw man, vader, opa en schoonvader. Hij was een betrouwbaar en sociaal mens.
  Wij leven mee.
  Riny en Mieke Reekers

 18. Lieve Miranda en familie,
  Gecondoleerd met het grote verlies van jouw lieve pa Sjors. Ik wens jou en jouw familie heel veel kracht en sterkte toe in deze moeilijke tijd.

  Wir sind alle Besucher auf dieser Welt und dieser Zeit. Unsere Seelen sind nur auf der Durchreise. Unsere Aufgabe hier ist es zu beobachten, zu lernen, zu wachsen, zu lieben und dann wieder nach Hause zu gehen.
  Mein herzlichstes Beileid.

  Liefst Dana, Wouter en de kids

 19. Beste familie,

  Natuurlijk was ik op de hoogte van de fragiele gezondheid van jouw man, jullie vader en opa.
  Toch komt het overlijden nog onverwachts. Wij condoleren jullie met dit enorme verlies.
  Sjors herinner ik mij als een rustige en vriendelijke man die ook nog eens geïnteresseerd was in de mens achter de collega.
  Robert en Linda Johannink

 20. Ria en familie
  Gecondoleerd met het verlies van Sjors, je man, jullie (schoon)vader en opa,
  wij wensen jullie heel veel sterkte toe in de komende tijd

 21. Lieve Ria, Miranda en René, Rina en Mark, Lauren en Nils, Jesper en Maaike

  Van harte gecondoleerd met het verlies van Sjors. Wij herinneren hem als een lieve en zorgzame man, die altijd klaar stond om te helpen. Mogen jullie in de herinnering aan hem de sterkte vinden om dit verlies te verwerken. Wij zijn in gedachten bij jullie.

  Eduard en Els

 22. Rust zacht lieve Sjors. In 1999 begon ik als contracting manager bij Arke reizen alleen voor de busreizen. Ik was daarvoor bijna 7 jaar touringcar chauffeur reisleider geweest. Voor elke reis en daarna hadden we de grootste schik met elkaar en wanneer Bianca en Jan erbij waren was het helemaal feest over die oude busverhalen. Ik heb veel geleerd van Sjors en er was veel respect wederzijds. Dus als ik aan Sjors en Jan denk dan heb ik alleen maar warme herinneringen aan hen in mijn Arke reizen tijd. Sterkte aan de hele familie en vrienden en het was een eer om met iemand als Sjors te hebben samen gewerkt.

 23. Beste allen,
  Gecondoleerd met het overlijden van jullie dierbare echtgenoot, vader, schoonvader en opa.
  Persoonlijk ken ik Sjors al heel lang, van de tijd dat ik bij Arke Reizen werkte. Niet wetend dat ik hem daarna via Rina en Miranda weer zou ontmoeten. Hij was trots op zijn kinderen en kleinkinderen en hun partners, en genoot van de feestjes die hij kon meemaken. Dat hield hem op de been, vertelde hij tijdens de 50jarige verjaardag van Miranda. En ook bij Rina was hij van de partij.
  Namens Patrick, Marilyn, Philip en Sophie wensen we jullie allen veel sterkte bij dit grote verlies.

 24. Beste familie Nijhuis,

  Gecondoleerd met het overlijden van jullie man, vader en opa. Wat een gemis.
  Wij wensen jullie veel sterkte toe de komende tijd.

  Warme groeten,
  Jeroen en Karin Philippi

 25. Lieve Ria, kinderen en kleinkinderen,

  Gecondoleerd met het verlies van Sjors en wens jullie heel veel sterkte de komende tijd.
  Ik herinner mij Sjors als een rustige, lieve en zorgzame man en had altijd tijd voor een praatje, ook na zijn pensioen kwam hij nog geregeld een bakkie doen bij ons op Overland.

  Miranda Heurman

 26. Lieve Ria en kinderen en kleinkinderen,
  Wat een gemis! We hebben Sjors leren kennen als een bevlogen opa bij handbalwedstrijden en ook goed voor zonodig wat opbouwende opmerkingen op zijn eigen bedaarde manier.
  We hebben ‘s maandagsmorgens ook vaak genoten van amusante verhalen uit zijn Arthure tijd. Bedankt dat we je mochten kennen, Sjors. We zullen je missen en we wensen jullie allemaal veel kracht en sterkte toe.

 27. Lieve Ria, kinderen en kleinkinderen,
  Graag wil ik jullie, namens de familie Fransen, condoleren met het verlies van Sjors. Een bijzondere, betrouwbare, erg aardige man die al bij Arke aan het werk was, toen ik nog een klein meisje was. Voor mij was hij samen met Bertus Eulderink de verpersoonlijk van het busbedrijf van Arke, Bertus als chef garage, Sjors als chef reserveringen. Ik wens jullie heel veel mooie herinneringen en veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

 28. Lieve Familie
  Vond het een eer om aanwezig te zijn bij het afscheid van Sjors
  Een hele fijne dienst met herinneringen aan hem, zo`n warm en eervol gevoel en hopelijk blijft hij ook zo voort bestaan in gedachten bij jullie allen en ook bij mij.

  wens jullie allen veel sterkte en kracht voor nu en de komende tijd
  Dikke knuffel van mij, zo mag het tenminste wel Ine

 29. Beste Familie Nijhuis, Miranda en Rina.
  Gecondoleerd met het verlies van je man en vader Sjors. We vonden het fijn hem als altijd opgeruimde collega te hebben gekend. Het bus bedrijf was zijn ding. Jammer dat de gezondheid hem in de steek heeft gelaten.
  Arke bus was Sjors en Sjors was Arke bus.
  Sterkte en kracht dit verlies te dragen.
  Agnes en Gerrit Droste

 30. Beste familie Nijhuis,

  Mede namens mijn man Henry wil ik jullie condoleren met het verlies van Sjors en wij wensen jullie héél véél sterkte.

  Je weet dat het eerdaags kan gebeuren, maar toch ………….
  Als 18-jarige ben ik door Sjors aangenomen op de bus afdeling van Arke Reizen, we hadden meteen een klik. Hij was mijn baas, mijn mentor, en tevens de “vader” van onze afdeling. Heb ontzettend veel van hem geleerd. Door de jaren heen zijn we contact blijven houden. Overigens met, bijna, de hele afdeling van toen. Eén keer per jaar kwamen we bij elkaar en haalden we oude herinneringen op. We hebben wat afgelachen.
  Ik zal hem missen.

 31. Beste Fam Nijhuis,

  Als je een markant lid van de familie verliest wil je graag het afscheid met velen delen, om zo het verdriet wat draagbaarder te maken. Helaas in deze Coronatijd is dat niet mogelijk. Wellicht dat de vele reacties van familie, vrienden en bekenden een kleine ondersteuning kan zijn in deze moeilijke tijd. Heel veel sterkte wens ik jullie allen.

 32. Beste Ria, kinderen en kleinkinderen,
  Van harte gecondoleerd met het overlijden van Sjors. Ik herinner me Sjors als stevig qua persoonlijkheid maar tevens ook warm. Ik woon al lang buiten Glanerbrug , maar had de laatste jaren geregeld contact via FB met Sjors. Ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd en laat uiteindelijk de goede herinneringen overheersen.
  Met warme groeten, Henk Nijhuis

Plaats een condoleance

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *