6 antwoorden op “Dhr. Schepers 25 april 1930 – 3 september 2020”

 1. Lieve Annie, René, Ann, Sonja en Roger.
  Wij wensen jullie heel veel sterkte de komende tijd. Al zullen jullie allemaal hem rust gunnen toch zullen jullie hem erg gaan missen. Gelukkig hebben jullie veel mooie herinneringen die vast een steun zullen zijn de komende tijd.
  Op zijn 90 ste verjaardag gaf hij op de vraag van Jaap: ‘hoe wordt je zo 90?’ een bijzonder antwoord: ‘zonder Annie was dat niet gelukt….’ Het geeft aan hoe belangrijk Annie was voor hem. We denken dan ook vooral aan jou Annie en hopen en wensen dat jij jezelf rust en nog heel veel geluk gunt. Wij houden contact.

  1. Jan,
   vooral de laatste (vele) jaren hadden we vrij vaak contact met elkaar. Een uitermate gezellig contact met koffie van jouw vrouw Annie. Jij en ik hadden best een aantal dingen gemeen. Vooral dat kuieren over vroeger. Het werk op het land; de Stegenhook; Reetmölle; de Eibargse waterrott’n; de rulle fietsoversteek op de Munsterdiek, meester Katier en nog veel meer. Het rijke Roomse leven (Latijnse gezangen; het lof; Allerzielen; tot het Angelusklokje op het platteland). Het oogsten vroeger en het dorsen. Deze bladzijde kan zo maar vol.
   Maar wat zeker ook leuk was, was onze gezamenlijke herkenning van alles over de vroegere maatschappij. Soms in relatie tot de huidige. We genoten daar beide van. En ja, dat zal ik best missen, Jan. Wat blijft zijn de mooie gedachten hierover en die ga ik beslist koesteren.

   Jij en jouw vrouw Annie stelden Astrid en mij in staat om jullie in de laatste moeilijke jaren een beetje te ondersteunen. Wij deden dat graag.
   Een goede reis, Jan. God is met je!

 2. Beste Familie Schepers
  Namens ons allen gecondoleerd met het verlies van jullie man, vader en opa!
  Heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies!
  Hartelijke groet
  Jan Poppe en familie

 3. Jan was de vele jaren lang collega van mijn vader Piet Bakker, ze konden goed met elkaar overweg, beleefden allerlei dingen tijdens hun werk door het hele land, bij bouwbedrijf Te Pas.
  Niet alleen op het werk maar ook af en toe op vrije dagen zochten ze elkaar op, samen met vrouw en kinderen en daardoor leerde ik Annie, Rene en Sonja ook kennen.
  Ook op latere leeftijd bleef het contact goed, en bezocht Jan regelmatig zijn vroegere collega en maat, gelukkig ook nog steeds toen deze door gezondheidsproblemen zelf niet meer zo mobiel was.
  Respect daarvoor Jan!
  Ik zal de verhalen over vroeger, de humor en de lol die ze samen hadden nooit vergeten.

  Annie, Rene ,Sonja, en verdere familie, gecondoleerd met dit verlies, heel veel sterkte gewenst.

  Hartelijke groeten van Rob en Helma

Plaats een condoleance

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *