Samenwerking Bert met Koen en Maureen.

| Kisten | Rouwbloemwerk | Gedenkartikelen | Rouwkaarten | Thanatopraxie | Links

Koen

Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is Koen van der Heide,      van jongs af aan ben ik opgegroeid in een gezin waarbij mijn vader in de uitvaartzorg werkzaam was.

Stukje bij beetje heeft mijn vader mij wegwijs gemaakt binnen de uitvaartzorg en tijdens deze periode heb ik gemerkt dat binnen dit werk mijn hart ligt. Als anderen mij omschrijven, hoor ik meestal woorden als betrokken, warm, eerlijk en nuchter.

Sinds een paar jaar werk ik samen met mijn vader Bert, nadat ik enige jaren geleden de opleiding heb afgesloten. Ik werk graag op een persoonlijke manier, in informele sfeer, waarbij uiteraard de wensen van de nabestaanden centraal staan. Tijdens de contactmomenten met de nabestaanden probeer ik zoveel mogelijk aan te sluiten    en mee te denken in mogelijkheden.

 Maureen

Ik verzorg de administratie en de complete boekhouding, ze noemen mij in het bedrijf ook wel de administratieve duizendpoot en daar ben ik trots op.

Ook help ik waar nodig bij het regelen en uitvoeren van de uitvaart.

Ik denk met u mee, een luisterend oor, rust, betrokkenheid en een persoonlijke benadering zijn hier essentieel in de verdrietige periode van uw leven.
De samenwerking met mijn vader Bert en broer Koen zie ik als een voorrecht.

We werken samen aan een mooi waardevol afscheid.

 

Rouwvervoer:

Bert van der Heide uitvaartzorg beschikt over verschillende kleuren rouwauto’s.
Ook is er de mogelijkheid voor een uitvaart bus, motor met zijspan,
de uitvaartfiets, de rouwkoets en natuurlijk met paard en boeren wagen.

De meeste mensen maken gebruik van de traditionele rouwauto, hierbij kunnen          wij ook bijpassende volgauto’s leveren.

 

 

Enkele modellen van de Kisten:

Rouwbloemwerk:

Rouwbloemen geven vorm en kleur aan de laatste groet en zijn heel persoonlijk. Het verzorgen van rouwbloemen kunnen wij ook voor u regelen, uiteraard kunt u dit zelf ook verzorgen.

Urnen, vingerafdrukken, as hangers:

Diverse urnen, vingerafdrukken en as hangertjes zijn ook leverbaar.

 

Rouwkaarten:

Door middel van rouwkaarten of een advertentie kunt u kennis geven van het overlijden. Een rouwkaart kan vorm gegeven worden naar eigen wens.

Bert beschikt over een eigen drukkerij voor het rouwdrukwerk, daardoor is het mogelijk om snel rouwcirculaires te drukken en te verzenden, tegen een  eerlijke prijs.

U kunt ervoor kiezen om een standaard rouwkaart te gebruiken als uitnodiging of kennisgeving.
Daarnaast kunnen wij ook helpen met het ontwerpen en het maken van een persoonlijke kaart.
Denk hierbij aan een foto van uw dierbare, een tekening, een foto van een bijzondere plek of een mooi kunstwerk wat iemand gemaakt of misschien gekregen heeft.

Wij denken hierin graag met u mee.

Thanatopraxie:

Is een lichte vorm van balseming die er voor zorgt dat het ontbindingsproces tijdelijk wordt stilgezet. Het lichaam van een overledene kan door thanatopraxie voor een aantal dagen weer een natuurlijke uitstraling krijgen.
Bijkomend voordeel van deze behandeling is dat er bij het opbaren geen gebruik van een koeling wordt gemaakt.

De cosmetische effecten van thanatopraxie kunnen nabestaanden helpen bij het afscheid nemen. Sinds januari 2010 is thanatopraxie bij wet toegestaan in Nederland.