Keuzevrijheid uitvaartverzekering

Als u een uitvaartverzekering heeft bij bijvoorbeeld Ardanta, Monuta, Dela, Onderlinge hulp of verzekering Twente enz, is er ook een polis. Als u het nummer belt dat hierop vermeld staat wordt u gelijk met een uitvaartondernemer door verbonden. De vraag is of u dit wel wilt. U bepaalt namelijk zelf met welke uitvaartondernemer u in contact wilt komen, ondanks uw verzekering. U heeft dus volledige keuzevrijheid ongeacht uw uitvaartverzekering

Als u een uitvaart in de regio Enschede door ons laat verzorgen krijgt u dezelfde waarde aan geld of diensten waarvoor u verzekerd bent. Het is goed om te weten dat wij u kunnen helpen bij elke uitvaartpolis.

Oude uitvaartpolissen

Er zijn in Nederland veel oude uitvaartpolissen in omloop. Deze polissen behouden hun waarde, ook als de toenmalige uitvaart verzekeraar niet meer bestaat. Bewaar de polissen dus zorgvuldig.

Als wij een uitvaart voor u verzorgen, helpen wij u kosteloos bij het innen van de polissen. Dat bespaart u veel tijd en werk wat Bert van der Heide Uitvaartzorg u uit handen neemt.

 

Bert van der Heide Uitvaartzorg is dag en nacht bereikbaar via 06-81 02 60 62.