Uitvaart Enschede

 

Voor een uitvaart in Enschede is Bert van der Heide dag en nacht telefonisch bereikbaar. Voor al uw vragen omtrent een uitvaart in Enschede kunt u bij ons terecht. Ik luister naar uw wensen en bespreek de mogelijkheden omtrent een uitvaart in Enschede.

Het uur waarin u afscheid moet nemen van iemand waar u zielsveel van houdt is altijd zwaar. Dan wit u een vertrouwd adres waar mensen klaar staan die u begrijpen, betrokken zijn en professioneel begeleiden.

Samen werken wij naar een liefdevol afscheid en bespreken wij in alle rust uw wensen voor een persoonlijke uitvaart in Enschede.

Ik vind afscheid nemen belangrijk. Daar komt mijn passie voor het uitvaart vak vandaan. Waardevolle momenten van verdriet, een lach, een arm, raken me. Deze momenten zijn vaak klein, tegelijkertijd zijn deze momenten betekenisvol voor het leven. Daarom verzorg ik persoonlijke uitvaarten in Enschede.

Als het gaat om uitvaarten is juist een persoonlijke benadering belangrijk, daarom neemt Bert van der Heide Uitvaartzorg de tijd om naar u te luisteren. Samen met u verzorgt hij de uitvaart in Enschede zoals u dat wenst. Vanzelfsprekend zal hij vanaf het begin tot het einde van de uitvaart aanwezig zijn. Dagelijks is hij er voor om u te steunen en eventuele vragen met u door te spreken.

Bert van der Heide Uitvaartzorg uit Enschede is dag en nacht bereikbaar. Via 06-81026062 kunt u direct contact opnemen.