Recensies

Bij het regelen van de uitvaart van uw dierbare is het belangrijk dat u een goed gevoel krijgt bij een uitvaartverzorger. Lees hier hoe nabestaanden de dienstverlening van Bert van der Heide hebben ervaren of deel uw                          ervaring met Bert door het schrijven van een recensie.

Deel uw ervaring

Ervaringen van nabestaanden

Geschreven door Miriam de Graaf

15 maart 2022

Beste Bert, heel erg bedankt voor de begeleiding na het overlijden van mijn moeder.
Geweldig dat je zoveel tijd neemt en er bent voor de nabestaanden. Wat voor vraag
we ook hadden of als er iets niet duidelijk was bellen en het werd geregeld.
Jou persoonlijke betrokkenheid en vooral meelevendheid heeft ons erg goed gedaan.
Vooral zo verder gaan. Ik wens je heel veel succes. Groeten uit Oostenrijk vanaf die
mooie berg die op de kaart van ma staat.

Miriam

Miriam de Graaf

Geschreven door Wilma Modderman

31 januari 2022
Samen met Bert van der Heide en zijn zoon Koen van der Heide de crematie van mijn vader en moeder geregeld .

In 15 dagen tijd beide ouders verloren en deze twee heren hebben mij en mijn dierbaren hier door heen gesleept. Onze dank is groot samen denken in mogelijkheden echt top, ook nog wil ik Gert Ekkelboom bedanken voor zijn liefdevolle mooie optreden.
Bedankt allemaal ik zal jullie altijd een warm hart toedragen.

Wilma Modderman

Geschreven door Karin

11 oktober 2021

Toen mijn moeder overleed besloten mijn vader en ik jou te bellen.
Van families voor wie je de uitvaart al eerder begeleidde, had ik
positieve berichten gehoord.

Je kwam bij ons met een duidelijk en transparant verhaal over je werkwijze en de kosten die hieraan verbonden zijn. Je nam ons bij de hand en hielp ons op een rustige wijze door de moeilijke dagen rondom het overlijden heen.

Wij konden echt op je leunen, superfijn! Jij was onze steun, onze agenda, ons klankbord en wist het beste in ons naar boven te halen.

En door je uitstraling en rustige persoonlijkheid leidde je alles op een professionele manier in goede banen. Ondanks het verdriet zijn het uiteindelijk mooie dagen geworden.
Bert nogmaals bedankt. Wij kijken er met een heel goed gevoel op terug.

 

 

Geschreven door Peter Aagten

29 juni 2021

Hallo Bert,

Ik wil je graag aan het einde van deze dag nogmaals bedanken voor de wijze waarop je invulling hebt gegeven aan de uitvaart van mijn moeder. Petje af, je hebt dat op een voortreffelijke wijze gedaan. Mede dank zij jou hebben wij op en respectvolle en op een bij mijn moeder passende wijze afscheid van haar kunnen nemen. Bijzondere dank daarvoor. Vergeef ons onze humor en momenten van luidruchtigheid. Het is een manier om om te gaan met ons verdriet. Het rouwen begint nu pas. Ik wens je nog een fijn weekend.

Vriendelijke groet, Peter Aagten.

Peter Aagten

Geschreven door Pim Verhulst

4 maart 2021

Bert heeft de uitvaart van mijn oom Karel verzorgd. Vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart is alles precies zo gegaan zoals wij wensten.

Bert gaf ons keuzemogelijkheden,  goede adviezen en tips,  waardoor wij de uitvaart heel persoonlijk konden maken.

Hij gaf heel duidelijk de richting aan en bereidde ons op alles voor, zodat we altijd wisten waar we aan toe waren. Vooral de open communicatie hebben wij als zeer prettig ervaren.

Dank je wel voor de fijne samenwerking!

 

 

Geschreven door René en Sonja Schepers

26  november 2020

Beste Bert,

Wij hadden van familie goede verhalen over je gehoord, dus wij hebben jou benaderd voor de uitvaart van onze vader. Daar zijn we erg blij mee, want wij vinden je een prettig persoon, je bent betrokken en je communiceert erg fijn. Je hebt ons geholpen in de hectische periode rondom het overlijden waarin er veel geregeld moest worden. Je voelde onze wensen goed aan je hebt er voor gezorgd dat alles goed verliep. We kijken terug op een mooi afscheid van onze vader.

Bert, nogmaals dank, ook namens onze moeder.

 

Sonja Schepers

Geschreven door familie Geurts

25 september 2020

Perfecte begeleiding door Bert van der Heide. Hij is zeer empathisch, warm, creatief en laagdrempelig benaderbaar!!Wij zijn hem hier heel dankbaar voor! Ons verdriet was groot, maar de hulp fantastisch.

Geschreven door Marion Dillerop

 

1 juni 2020

Beste Bert,

Bert heeft bij de uitvaart van onze vader en opa prachtig gesproken. Hij heeft van al onze verhalen en berichtjes een erg mooi en pakkend verhaal weten te maken!
Na pa zijn overlijden moesten we veel regelen. Daar hoort ook een waardig en plechtig afscheid bij. Ik vond het moeilijk om voor pa een mooie levensloop op papier te zetten. Na het regelen van de uitvaart was Bert er de volgende dag weer, na dat ik mijn handgeschreven kriebels had voorgelezen, heb je ze in een pakkende en warme tekst verwoord. Een stukje humor mocht er ook wel in. Het was immers een man die wel van grapjes hield. De afscheidsplechtigheid was een warm afscheid voor onze pa, met de gedichten, het aansteken van de kaarsen en de muziek. Bert nogmaals dank voor de begeleiding en warme begripvolle en vooral betrokken ondersteuning.
Ik heb van veel vrienden familie en kennissen complimenten gehad over jouw bijdrage.

Marion Dillerop

Geschreven door Brigitte Verduin

5 februari 2020

Beste Bert,

Wij zijn zeer tevreden over jouw dienstverlening, empathie, meedenken en organisatievermogen zonder over onze grens te gaan. Dat vinden wij heel geweldig. De begrafenisplechtigheid was waardig. Jij was herkenbaar aanwezig. Dat heeft ons goed gedaan. Bedankt voor alles.

Geschreven door Carola

15 maart 2019

FIJNE KLIK

Bert is gedurende de hele periode erg betrokken en begripvol geweest. Dit hebben wij zeer gewaardeerd.
We kijken terug op een mooi afscheid van onze lieve moeder en oma. Ook al kwam haar overlijden niet helemaal onverwacht, het gebeurde toch nog eerder dan gedacht. Dan komt er toch wel heel veel in een keer op je af.

Er was met Bert gelijk een fijne ‘klik’ hij is ons hierbij dan ook tot grote steun geweest. Hij had goede ideeën en wees ons op dingen die mogelijk waren waaraan wij zelf niet hadden gedacht, maar liet ons wel helemaal vrij om de dingen op onze eigen manier in te vullen.

We hebben Bert zijn meelevende begeleiding erg gewaardeerd.

Carola

Geschreven door familie Riebel

17 oktober 2018

Bedankje

Wij hebben voor Bert van der Heide uitvaartzorg gekozen omdat wij op zoek waren naar een kleine maar vooral persoonlijke uitvaartonderneming.

Deze keuze heeft ons absoluut niet teleurgesteld. De inzet van Bert heeft ons gezin in de week na het overlijden van mijn lief, onze vader en opa en op de dag van het afscheid, als een warme deken ervaren. Zijn persoonlijke benadering, advies en zijn luisterend oor waren voor ons in deze verdrietige week heel bijzonder.

Hiervoor onze hartelijke dank!

Familie Riebel

 

12 september 2018

12 september 2018

Bert jij doet toch wel mijn uitvaart?

Rauw op mijn dak stelde hij me deze vraag terwijl we in de gang elkaar aan het gedag zeggen waren na een avond bijpraten. Natuurlijk wist ik wel dat hij ernstig ziek was. Mijn oom had te horen gekregen dat hij ongeneselijk ziek was. Maar ik was zelf nog in de ontkennende fase en kon me niet voorstellen dat hij zou kunnen overlijden. Natuurlijk bevestigde ik, dat ik dat voor hem wilde doen. Hij had geen bijzondere wensen als het maar netjes en stijlvol was.

Ruim twee maanden daarna ging de telefoon; “Ja, met je oom”, Ik was verrast en vroeg hem hoe het met hem ging. “Het gaat niet zo goed, komende dinsdag zal ik euthanasie krijgen”. Ik stond midden op straat en moest even tot mezelf te komen. Of ik langs wilde komen, want nu het eenmaal bijna zover was, kwamen er toch wel wat vragen naar boven betreffende zijn uitvaart.

Diezelfde middag zat ik bij hem en de mensen die het dichtst bij hem stonden. Er werden vele vragen gesteld, vele antwoorden gegeven en een heleboel beslissingen heeft hij uiteindelijk zelf genomen.

Vorige maand was zijn uitvaart. En wat was deze ontzettend indrukwekkend en waardevol. Hij werd de aula in begeleid door zijn dierbaren, er werd liefdevol, maar ook met humor gesproken door zijn dochters en zijn beste vriend.

De spanning was bij mij inmiddels hoog opgelopen, Ik mocht namens hem een persoonlijke boodschap overbrengen, hierbij kon ik mijn emoties niet meer helemaal bedwingen.
Toch wilde ik perse de boodschap goed overbrengen en herpakte mezelf.

Nadat ik het voorgedragen had, wist ik het zeker! Hij heeft het persoonlijke en liefdevolle afscheid gekregen die hij wenste en verdiende.

Geschreven met toestemming door Bert van der Heide

Geschreven door Robert de Waal

 

10 juli 2018

Om acht uur ‘s avonds belde ik Bert of hij de uitvaart van mijn moeder wilde regelen in Deventer. Hij stond de volgende morgen vroeg al op de stoep. Pas later realiseerde ik me dat ik nogal wat van hem had gevraagd door hem helemaal daarheen te laten komen.
Zijn flexibiliteit is enorm. Wat voor dingen ik ook wilde, hij knikte en regelde het. Hij liet mij het tempo bepalen, stelde vragen waar dat nodig was, accepteerde de antwoorden en wekte altijd de indruk dat hij alles onder controle had. (Wat waarschijnlijk ook zo was.)

Bij de uitvaart van mijn vader heb ik ervaren hoe het is als een uitvaartondernemer graag zijn eigen stempel drukt op een uitvaart.

Nu bij de uitvaart van mijn moeder heb ik ervaren hoe het is als een uitvaartondernemer heel goed aanvoelt waar hij wel en niet nodig is en faciliteert in plaats van bepaalt.

Erg prettig dat het zo kan.

En Bert, nogmaals bedankt !

Geschreven door Robert de Waal - 10 juli 2018

Geschreven door Luuk de Jong

16 juni 2018

Dag Bert,

Nogmaals bedankt voor de mooie verzorging van de uitvaart met alles daar om heen.

 

Luuk de Jong

Geschreven door Inge Heurman – Lippinkhof

15 juni 2018

Beste Bert,

Nog bedankt, ook namens mijn moeder, voor het goed en mooi verlopen van alles rond het overlijden van mijn vader.

 

I. Lippinkhof

Geschreven door Judith Slot

 

16 April 2018

Beste Bert,

Nogmaals dank voor je organisatie tijdens de uitvaart en crematie van mijn vader Jan Slot. Het waren bijzondere dagen, waar we met een warm gevoel
op terug kijken. 

Met vriendelijke groet,

Judith Slot

 

 

Geschreven door Marco Huusken

 

4 april 2018

Beste Bert,

Bij deze willen we jou namens de familie vriendelijk bedanken voor de nette, correcte en persoonlijke afhandeling van de uitvaart.
Alles is voor ons naar wens verlopen.

Ik zal je dan ook bij anderen aanbevelen.

Marco Huusken

Geschreven door: Monique Schokker

1  maart 2018

Toen we Bert van der Heide uitvaartzorg belden kregen we direct contact, geen door schakelingen via een keuze menu.
Ook de begeleiding van begin tot het einde voelde goed.
Je integere houding paste goed bij ons. Je was enkele dagen in ons privé leven.

Helaas hebben wij aan een uitvaartleidster uit het verleden minder goede herinneringen, vooral toen we onze belevenissen enkele weken erna  in
de krant konden lezen.

Geschreven door Carla Roolvink

19 februari 2018

Bert, dank je wel voor de fijne begeleiding tijdens het afscheid van
mijn man Henk. Bert je was betrokken, warm, begripvol en had een groot inlevingsvermogen. Kortom het voelde goed als jij er was.

Bert heel erg bedankt !!

Geschreven door: Wilma en Robbert Bergsma

2 februari 2018

Bert  heeft ons bij de uitvaart van onze vader geweldig, ondersteunend op een persoonlijke manier geholpen. Zodra ik hem het overlijden gemeld had, kwam hij met zijn collega in korte tijd om ons vader te verzorgen.

Omdat vader thuis werd opgebaard kwam hij dagelijks langs voor controle.
We hebben het contact met Bert als bijzonder prettig ervaren.

Adviserend, maar toch ook bescheiden en ondersteunend aanwezig in een voor ons allemaal verdrietige periode.

Wij kunnen iedereen Bert van der Heide uitvaartzorg aanbevelen.

Geschreven door: Rob de Velde

18 januari 2018

Beste Bert,

Voor de 3 e keer binnen twee jaar hebben wij een beroep op je moeten doen. Ook nu weer heb je ons op een stijlvolle, rustige manier geholpen, niets was
je teveel. Dank hiervoor.

Geschreven door: Familie E. Hoogveld

6 januari 2018

Dag Bert,

Het is nu bijna 2 maanden geleden dat onze moeder en oma overleed.
We wilde ons afscheid van haar op een persoonlijke en waardige wijze
vormgeven. Dit vereist in korte tijd de nodige creativiteit, tussen
alle emoties door.

Bert door jouw respectvolle en ruimte gevende begeleiding konden
we de rust vinden.

Bert, we willen je daarvoor nogmaals bedanken.

Edwin Poelhuis

22 december 2017

Bert,

Ik wil je nog even bedanken voor de mooie manier waarop jij de uitvaart van onze moeder begeleid hebt.
Vooral het moment toen we ma weg brachten en je voor de rouwauto
liep was prachtig.

Bedankt.

Geschreven door: Mw. Els de Vries

29 november 2017

Beste Bert,

Nog ontzettend bedankt voor de begeleiding en het verzorgen van de uitvaart van onze moeder en oma. Zij heeft een bijzonder en waardig afscheid gehad. De rust die je hebt gebracht tijdens ons eerste gesprek en de dagen er na heeft ons goed gedaan. Moeder heeft haar verdiende laatste plek op een hele mooie manier gekregen en wij hebben in alle rust afscheid kunnen nemen.

Bedankt Bert, ga zo door met persoonlijke aandacht geven.

Geschreven door: Gert

16 november 2017

Dag Bert,

Recentelijk heb jij na het overlijden van onze vader Gert Sr. een week lang
deel uitgemaakt van ons leven.

De warme en betrokken manier waarop jij dit gedaan hebt, heeft indruk achtergelaten.
Bijzonder en waardig de wijze waarop jij je vak uitoefent.

 

Geschreven door Corrine ten Veen

6 november 2017

Dag Bert,

Mijn moeder had aangegeven dat als ze kwam te overlijden dat wij
Bert van der Heide moesten bellen voor de uitvaart.

Ze had minder goede verhalen gehoord over een uitvaartleidster in Enschede die na afloop van een door haar geregelde uitvaart hier stukken over ging schrijven in een weekblad.

Ik moet zeggen dat wij aan jouw een fijne, respectvolle en vooral integere uitvaartleider hebben gehad.

Geschreven door: Bianca Veenhof

3 november 2017

Dag Bert en Maureen,

Jullie hebben op ons een geweldige indruk gemaakt. Rustig, vriendelijk
en correct met afspraken. Gewoon “top”

Bedankt voor de fijne en persoonlijke begeleiding die wij gehad hebben van jullie gedurende deze voor ons moeilijke tijd.

Geschreven door Mw. Douwsma

30 oktober 2017

Dag Bert,

Ik wil je nog een keer bedanken voor de perfecte organisatie van de begrafenis van onze moeder. Alles is geolied verlopen dankzij jouw aanpak.

Je hebt niets aan het toeval overgelaten. Hoe vreemd dat ook mag klinken; dit geeft een goed gevoel en maakt het verwerken van het grote verdriet makkelijker.

Marianne Ligthart

 

 

17 oktober 2017

Beste Bert,

Hartelijke bedankt voor de geweldige opvang in deze moeilijke periode.
Alles was tot in de puntjes geregeld. Jan Willem zou het zeker ook
zo gewild hebben.

Onze dank gaat ook naar je dochter Maureen, geweldig om zo met elkaar te kunnen werken als vader en dochter.

 

Familie ten Donkelaar

 

3 oktober 2017

Beste Bert en Maureen,

Overlijden van een dierbare is droevig en verdrietig zeker als het onze moeder betreft. Het eerste contact met Bert voelde direct als vertrouwd. De rust, het luisterende oor professionele benadering. Samen overleggen over hoe de uitvaartdienst het beste tot zijn recht komt.

Geen opdringerige adviezen en raadgevingen. Nuchter meedenken zonder opsmuk. Het uiteindelijke resultaat was hart verwarmend ondanks een droevige gebeurtenis. Bert gaf samen met dochter Maureen zoals beloofd een mooie invulling aan een sobere dienst. Alle lof voor deze twee kanjers.

 

Geschreven door Ans Meijer

 

30 september 2017

Lieve Bert,

Ik zal altijd positief aan jou terug blijven denken…een rustige, relaxte man die weet waar hij het over heeft, geduldig, respectvol en integer, en….eerbied voor het vak en dat is mooi om te zien!

Ik hoop dan ook dat jij, zolang jij dat zelf wil, jouw beroep op dezelfde wijze kan voortzetten waardoor mensen in een dergelijke situatie waarin ik terecht gekomen ben, zich gesteund voelen waardoor alles wat op je afkomt lichter voelt naast de zwaartekracht van verlies….dat heb ik ervaren als een echte meerwaarde!

Ik heb bewondering voor je!

Lieve en warme groet,

Ans Meijer

 

Geschreven door: Karel Hendriks

14 september 2017

Mede door de persoonlijke begeleiding van Bert van Bert van der Heide uitvaartverzorging, is de uitvaart van mijn lieve vrouw, onze moeder en oma
een warme, mooie, liefdevolle herinnering geworden.

In het grote verdriet is dat toch iets moois om op terug te kijken.

 

Geschreven door: Dhr. Leusink

 

7 september 2017

Beste Bert,

Wij maken van de gelegenheid gebruik om je te bedanken voor de goede zorgen voor ons en onze vader en man. We zijn erg tevreden op de wijze waarop je ons begeleidde tijdens de eerste periode, waarin zoveel is gebeurd. We hebben je als zeer discreet, respectvol en een prettige gesprekspartner ervaren. Hartelijk dank daarvoor namens de hele familie. Met vriendelijke groet, mede namens de familie.

 

Helena Bloem

 

13 augustus 2017

Bert heeft ons bij de uitvaartverzorging van mijn vader geweldig ondersteund op een persoonlijke manier. Zodra ik hem het overlijden gemeld had, kwam hij met zijn collega in zeer korte tijd om ons vader af te leggen en te verzorgen.
Omdat vader thuis werd opgebaard kwam hij dagelijks langs voor controle.

We hebben het contact met Bert als bijzonder prettig ervaren.
Adviserend; maar toch bescheiden en ondersteunend aanwezig in een voor ons allemaal verdrietige en verwarrende periode.
Wij kunnen iedereen Bert van der Heide uitvaartzorg aanbevelen.

Geschreven door: Henk-Jan Huuskes

 

14 juli 2017

 

Beste Bert,

Bij deze wil ik je, mede namens mijn vader en andere familieleden,
dankzeggen voor de wijze waarop je samen met ons de uitvaart
van mijn moeder hebt vormgegeven.

Je voelde onze wensen goed aan en vanaf de zijlijn zorgde je op
respectvolle en betrokken wijze dat alles goed verliep.

 

Geschreven door Marinka

 

2 juni 2017

Dag Bert,

Wat ben jij een kanjer. Dank voor alles wat je voor mijn moeders begrafenis hebt gedaan. We hebben er een goed gevoel over. Het ging allemaal zoals we het hadden bedacht en gaf ons alle gelegenheid en tijd om onze gevoelens erin te leggen en ons verdriet te delen.

Dank !!

Geschreven door: Frank Loohuis

 

30 mei 2017

Bert,

Afgelopen vrijdag was je, zoals je zelf in een telefoongesprek aangaf “ceremoniemeester” bij de uitvaart van onze moeder. Voor de wijze waarop je die hebt vervuld wil ik je heel hartelijk bedanken. Voor ons was het een bewogen, maar ook een mooie dag. Dat gebeurde onder jouw professionele leiding.

Nogmaals hartelijk dank !

Geschreven door Agnes Groot Roessink

 

6 april 2017

Dag Bert,

Heel veel dank voor al je goede zorgen voor Feitze, voor ons en voor mij, tijdens de afscheidsweek en erna. Ik had vanaf ons eerste telefonische contact een goed en vertrouwd gevoel bij je. Ik wist zeker dat de organisatie bij jou in goed handen was. Jouw aanpak en oprechte inlevingsvermogen sloten prima bij mij aan: praktisch, doortastend en tegelijkertijd met warmte en gevoel voor mensen en omstandigheden.

Dat heeft mij een hoop “lucht” gegeven en me in de gelegenheid gesteld om het afscheid van Feitze voluit te beleven; zowel in de dagen voor de uitvaart als
op de dag zelf. Ik heb er heel goede herinneringen aan.

 

Geschreven door: Familie Kneefel

 

25 maart 2017

Tijdens de wake, de laatste dagen van mijn moeder, hoorde ik van Ingrid…mijn nichtje, dat zij op een uitvaartplechtigheid Bert van der Heide “meemaakte” en haar leek Bert ook heel geschikt voor de uitvaart van mijn moeder. Hoewel mijn moeder bij DELA de verzekering had afgesloten en wij ervanuit gingen dat deze dan de uitvaart zou uitvoeren, heb ik direct na het overlijden contact gelegd met Bert.

De tip was een schot in de roos. Ondanks de hoge leeftijd van mijn moeder hadden wij het voorbereiden en regelen van de uitvaart almaar “uitgesteld”. Maar samen met Bert hebben we toch een mooi en heel persoonlijke uitvaart kunnen maken. De samenwerking met Bert verliep heel soepel. In de voorbereiding gaf hij advies, maar liet ons ook vrij in onze eigen ideeën over de invulling.

Op de uitvaartceremonie zelf leidde hij het geheel op een rustige, warme en persoonlijke wijze. Tot slot en zeker ook belangrijk: de zakelijke, financiële en administratieve, afhandeling was heel correct.

Geschreven door Carla

2 februari  2017

Lieve Bert,

Op 21 januari j.l. is mijn vader overleden, van te voren had mijn moeder al gezegd, wanneer het zover is moet je Bert van der Heide bellen en daar hebben we geen moment spijt van gehad.

Bert is er niet alleen om alles te regelen en je alles uit handen te nemen, vanaf het eerste moment, maar ook voor je als persoonlijke steun en toeverlaat.

Mijn vader is geboren in Vriezenveen en is daar ook begraven. Bert is mee geweest om hem over te brengen en de volgende dag was hij er weer voor de begrafenis. Lieve Bert, want dat durven we wel te zeggen, in een tijd waar verdriet een grote rol speelt, help jij mensen erdoor heen.

We kunnen je altijd bellen.

Dank je wel wat je voor papa en ons hebt gedaan en nog doet.!! Hij zou heel trots op je zijn geweest.

Geschreven door Marianne Vermeer

28 december 2016

Beste Bert,

Hartelijke bedankt voor de geweldige opvang in deze moeilijke periode.
Alles was tot in de puntjes geregeld. Oma zou het zeker mooi hebben gevonden.
Ook bedankt voor het voorlezen van mijn gedicht, je hebt dit op een mooie
waardige manier gedaan.Schrijf hieronder uw mening over de service van Bert van der Heide Uitvaartzorg

Verplicht veld

Uw volledige naam
Wat vindt u van onze dienstverlening?

Wilt u een uitvaart laten regelen of uw wensen vooraf laten vastleggen in een voorgesprek? Neem contact op met Bert om een afspraak te maken.