Tarieven

Wat kost een uitvaart?

Als onafhankelijke zelfstandige kan ik de kosten voor de verschillende diensten laag houden en ben ik in staat de dienstverlening een zeer persoonlijk karakter te geven.

Samen bespreken we de kosten zodat u niet na afloop voor verrassingen komt te staan. De exacte kosten zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen.

Vooraf komt er een heldere transparante kosten begroting.

Om u een richtlijn te geven wat een gemiddelde uitvaart via mij kost:
De kosten voor een crematie variëren tussen de € 2.800,00 en € 6.500,00
De kosten voor een begrafenis variëren tussen de € 4.000,00 en € 7.000,00

Hierbij denk ik met u mee om te voorkomen dat u geen onnodige hoge kosten krijgt.

Mocht u verdere informatie willen over prijzen en kosten dan zijn wij graag bereid om dit in een persoonlijk gesprek met u door te nemen.

Want ieder mens verdient een waardig afscheid en betaalbaar afscheid.

Betaalbare uitvaart

Vaak krijg ik de vraag: “Wat kost een uitvaart nu eigenlijk”? Dan geef ik u tips hoe u de uitvaart voordeliger kunt maken.

Bert van der Heide Uitvaartzorg werkt kleinschalig en kostenbewust. Vanaf het begin houd ik rekening met uw budget. Uiterlijk de tweede dag krijgt u van mij een gespecificeerd overzicht van de uitvaartkosten. Mocht blijken dat u de kosten omlaag wilt brengen, dan denk ik actief met u mee over goedkopere alternatieven.

Voor ieder budget beschik ik over passende oplossingen.

Omdat ik alleen met mijn dochter Maureen werk, heb ik weinig overhead. Ik heb geen duur kantoorgebouw, voer geen grote reclamecampagnes, heb weinig automatiseringskosten etc. Daardoor kan ik voordeliger voor u werken. Bovendien heb ik gunstige prijsafspraken weten te maken, waardoor u goedkoper uit kunt zijn.

Bij Bert Uitvaartzorg bent u niet gebonden aan vaste leveranciers. Ik kan overal inkopen en zo geheel op maat inspelen op uw wensen.

Budget-uitvaart

Voor degenen die kiezen voor een sobere uitvaart met zo min mogelijk kosten kunnen kiezen voor een budget-uitvaart. U kunt mij altijd vragen naar de mogelijkheden en beperkingen van zo’n uitvaart.