Uitvaart in Enschede

Voor een uitvaart in Enschede is Bert dag en nacht telefonisch bereikbaar.                       Wij denken met u mee in mogelijkheden en luisteren met ons hart naar uw wensen.  Een uitvaart moet in een keer goed je kunt het niet overdoen.

Het uur waarin u afscheid moet nemen van iemand waar u zielsveel van houdt is altijd zwaar. Dan wenst u een vertrouwd adres waar mensen klaar staan die u begrijpen, betrokken zijn en professioneel begeleiden.

Samen werken wij naar een liefdevol afscheid en bespreken wij in alle rust uw wensen voor een persoonlijke uitvaart.

Wij vinden ruimte voor afscheid nemen belangrijk. Daar komt onze passie voor het uitvaart vak vandaan. Waardevolle momenten van verdriet, een lach, een arm, raken ons. Deze momenten zijn vaak klein, tegelijkertijd zijn deze momenten betekenisvol voor het leven.

Als het gaat om uitvaarten is juist een persoonlijke benadering belangrijk, daarom nemen wij de tijd om naar u te luisteren. Samen met u verzorgen wij de uitvaart in Enschede zoals u dat wenst. Vanzelfsprekend zullen wij van het begin tot het einde van de uitvaart aanwezig zijn. Dagelijks zijn wij er om u te steunen en eventuele vragen met u door te spreken.