Wat kost een uitvaart

Als onafhankelijke zelfstandige kunnen wij de kosten voor de verschillende diensten laag houden. Samen bespreken we vooraf de kosten zodat u niet na afloop voor verrassingen komt te staan. De exacte kosten zijn afhankelijk van uw                      persoonlijke wensen.

Om u een richtlijn te geven wat een gemiddelde uitvaart via ons kost:

De kosten voor een crematie variëren tussen de € 3.000,00 en € 6.000,00
De kosten voor een begrafenis variëren tussen de € 4.000,00 en € 7.000,00

Uiteraard denken wij met u mee over de kosten om te voorkomen dat u onnodige hoge kosten krijgt.

Mocht u informatie willen over de kosten, dan zijn wij bereid om dit in een persoonlijk gesprek met u door te nemen.

Een betaalbare uitvaart

Regelmatig krijgen wij de vraag: “Wat kost een uitvaart nu eigenlijk”?

Vanaf het begin houden wij rekening met uw budget. Uiterlijk de tweede dag krijgt u van ons een gespecificeerd overzicht van de uitvaartkosten. Mocht blijken dat u de kosten omlaag wilt brengen, dan denken wij actief met u mee over goedkopere alternatieven.

Voor ieder budget beschikken wij over passende mogelijkheden

Omdat wij een kleine zelfstandige onderneming zijn , hebben wij weinig overhead. Wij maken geen gebruik van een duur kantoorgebouw, voeren geen grote reclamecampagnes, hebben weinig automatiseringskosten. Daardoor kunnen wij voordeliger voor u werken. Bovendien hebben wij gunstige prijsafspraken weten te maken, waardoor u goedkoper uit bent.

Bij Bert uitvaartzorg bent u niet gebonden aan vaste leveranciers. Wij kunnen op veel plaatsen inkopen en daardoor op uw wens een uitvaart op maat verzorgen.