26 antwoorden op “Willem Diepeveen 22 oktober 1965 -13 december 2020”

  1. Vanaf de periode Cocoff ken ik Willem als goedlachse royale en gezellige vent en altijd in voor de late uurtjes. Daarna de periode Indoor Tennis Recreanten, niet op de baan maar met name daarna. Wat hebben we veel gelachen, zeer goede herinneringen, die tijd komt nooit meer terug. Rust zacht.

 1. Pepijn, Hans , Fleur en alle oomzeggers van Willem , gecondoleerd met het verlies van je pappa , broer en oom.
  Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Ik hoop dat jullie alle mooie momenten in jullie hart bewaren en er samen om kunnen lachen en / of huilen.

 2. Lieve Willem,

  Ik heb er nog steeds geen woorden voor. Wat een gemis. Je had nog zoveel plannen en je was zo’n lieve vader voor Pepijn.

  Gelukkig blijven de mooie herinneringen aan onze Vriendschap en samenwerking.

  Voor altijd in mijn ♥️. Ik zal je missen.

  Liefs Lotte

  Ik was de familie en nabestaanden heel veel sterkte met dit grote verlies! 🙏🏻 😔

 3. Onvoorstelbaar en nog zo jong.
  Wat hebben wij vroeger met elkaar gelachen. Geweldige herinneringen.
  Gecondoleerd.
  Wij wensen de familie maar vooral Pepijn heel sterkte met dit grote gemis.
  Liefs, Philip en Claudia van Leersum-Christenhuis

  1. Onverwacht en onvoorstelbaar. Weet nog goed in de jeugd en later in het 1e elftal van Achilles dat als we hem ophaalden om naar de training of wedstrijd te gaan, wij vaak op hem moesten wachten, maar nu is hij veel te vroeg van ons heen gegaan. Ik koester de mooie herinneringen aan Wim.
   Heel veel sterkte voor de famile in deze moeilijke tijd.
   Harold de Jong

 4. Willem,
  Ik kan het nog steeds niet geloven , zo jong nog.
  Heb vele goede herinneringen vooral aan de tijd dat je aan de Bolhaarslaan woonde.
  Daar veel plezier gehad en gelachen allen. Erg mooie tijd was dat.
  Rust zacht nu en in vrede.
  Gecondoleerd.
  Ik wens de familie en vooral Pepijn heel veel sterkte met dit grote gemis.

  1. Hey Moatje,
   Wat hebben wij gelachen in ons leven . We hadden aan een woord genoeg . Zo’n plotseling vertrek maakte ik niet eerder mee en ik kan er ook nog niet mee omgaan .
   Ik wens Fleur, Pepijn en Hans veel sterkte om dit verlies te dragen .

 5. Mede namens Stichting Manege Het Roessingh wil ik de nabestaanden van Willem heel veel sterkte wensen met het verlies van Willem.
  Vanochtend las ik in de Tubantia het voor mij totaal onverwachte overlijdensbericht van Willem.
  Hij heeft zich met veel verve ingezet namens ‘De Enschedese Uitdaging’ voor onze stichting.
  Hij zal in mijn herinnering blijven als een vrolijke behulpzame Willem, altijd bereid tot meedenken. Rust zacht, Willem

 6. Dag,
  Ik ben geschrokken van het bericht dat Wim op deze jonge leeftijd overleden is. Al vanaf zeer jonge leeftijd herinneringen (Hulststraat) en altijd via onze ouders op de hoogte gehouden van het wel en wee van Wim en Hans. Dit bericht komt onverwachts.
  Ik wens Fleur, Pepijn en Hans veel sterkte toe om met dit verlies om te gaan.

  Alida Renkema

 7. Wat een schok was het om te horen dat Willem is overleden! We hebben elkaar al een tijd niet meer gesproken maar als kleine kinderen en vroeg volwassenen heel veel samen opgetrokken. En dat heeft heel veel mooie herinneringen opgeleverd! De vakanties in Italië, de rode kever, de voetbalspelletjes op het grasveld aan de Hulststraat, logeerweekendjes, de muziek, Club California, Cocoff, ach te veel om op te noemen. Het deed me deugd dat hij nog vader is geworden, dan gunde ik hem zeer. Ik wens zijn vrouw en kinderen en speciaal broertje Hans heel veel sterkte met dit zware verlies.

 8. Het leven van neef Willem, wij noemden hem Wim, is onverwacht en plotseling tot stilstand gekomen. Hij is gaan ‘hemelen’ en wat blijft zijn nu alleen nog de herinneringen aan wat is geweest. Hij was supertrots op Pepijn, al die berichtjes, foto’s en filmpjes op faceboek zijn daar getuige van. Hij was een liefdevolle zoon voor tante Tinie en oom Arie. En de oudere broer van neef Hans natuurlijk. Als hij je feliciteerde op faceboek noemde hij mij nichtje, grapjas ik ben 8 jaar ouder. En nu blijf jij voor altijd 55 jaar, je bent te jong gestorven. Je zult ontzettend gemist worden. Voor Pepijn, neef Hans en zijn dochters, Fleur, en alle vrienden en familie heel veel sterkte gewenst.

 9. Willem, dat je onberekenbaar was, wisten we, maar dit. Wat zijn wij geschrokken van jouw overlijdens bericht. Onze gedachten gaan uit naar de gezellige tennis avonden, toernooitjes, feestjes en het nazitten. Later samen met Herman in het Bestuur van INTREK. Deze zomer was je nog bij ons op bezoek met Pepijn. Het heeft jou niet meegezeten. Je blijft in onze herinnering als een toffe gozer waar mee we veel plezier hebben beleefd. Rust in Vrede. Wij wensen Fleur, Pepijn en Hans veel sterkte.

 10. Wat schrikken als je lange tijd willem niet meer hebt gezien of gesproken en je krijgt het bericht dat willem is overleden , vanaf de jeugd altijd met Willem gevoetbald bij Achilles E en buiten het voetbal om regel matig andere leuke dingen gedaan,als laatste heb ik je nog bij de tennis gesproken een aantal jaren terug en daarom zo bizar om te horen dat je er niet meer bent .
  Wens de fam, heel veel sterkte met dit zware verlies .

 11. Lieve lieve Willem heftig om te lezen, uit het leven gerukt. Een leven dat zo mooi verrijkt werd met je Pepijn.
  Voor hem en alle nabestaanden, weet dat onze tranen, een glimlach is aan alle herinneringen!
  Liefs, Marilou

 12. Rust zacht Willem.
  Nu heb je geen pijn meer.

  Ik vond het vreselijk om je afgelopen dinsdag levenloos in je huis aan te treffen, hoewel ik voelde dat dit zou gebeuren. Ook vond ik het heel moeilijk om dit tegen Pepijn te moeten zeggen. Maar het is gelukt, ik had me goed voorbereid.

  Ik ben je ontzettend dankbaar voor onze prachtige zoon, die is geboren uit de liefde die we voor elkaar hebben gevoeld. Pepijn is het mooiste geschenk dat ik ooit van iemand heb gekregen.

  Je was een lieve vader.
  Ik zal goed voor Pepijn zorgen en jou bij hem in liefdevolle herinnering houden.

  ❤️❤️❤️

  1. Willem,

   Elkaar laatst kort even gezien bij de verhuizing van Fleur. Het is erg verdrietig dat Pepijntje nu geen vader meer heeft en ook voor Fleur is het heel zwaar. Maar ze zijn sterk. Voor hun begint een nieuwe hoofdstuk, tevens in een nieuw huis. Wij zullen haar helpen waar we kunnen, de komende tijd. Misschien kun je ze van boven ook een handje helpen, samen met Fab.

   Rust zacht Willem, familie gecondoleerd allen.

   Malu, Jade, Patrick

 13. Geschokt en moeilijk te bevatten. We zagen elkaar de laatste jaren minder maar als we elkaar zagen was het goed. Willem, vaarwel. Condoleances en sterkte voor familie en dierbaren.

 14. Willem is overleden. Hoe kan dat nou? Belangrijke speler van Achilles Enschede 1 voor een heleboel jaren. Linkerspits, snel, technisch en o zo flegmatiek. Echt een fijn iemand in het team. Levensgenieter en ook een flamboyant. Ik heb je al heel lang niet gezien of gesproken. Ik koester de herinneringen.

 15. Lieve Willem, het laatste beeld dat ik van jou heb is wegfietsend bij mij, toe je mijn auto terugbracht. Je keek nog even om en zwaaide, niet wetend dat dit een definitief afscheid zou zijn.
  Wel wisten wij dat je al een tijd ziek was, maar de hoop was gevestigd op de operatie.
  De wachtlijst is voor jou helaas te lang gebleken.
  Verdrietig zijn wij, dat je er niet meer bent. Dankbaar zijn wij voor jouw aanwezigheid in onze familie, maar vooral voor de prachtige zoon, die bij Fleur een goede, liefdevolle opvoeding zal krijgen en door mij als omi een beetje verwend mag worden.
  Je hebt nu rust Willem en je kunt gerust zijn, alles komt goed. Misschien kun je ergens nog een oog in het zeil houden, dat zou fijn zijn. Marie-Louise

 16. Dag Willem,

  Altijd die glimlach, immer vrolijk en super aardig. Ik kende je al zo lang, echter niet echt goed zoals zoveel anderen, maar er was – versterkt door FB – een warme band. Wanneer we elkaar ‘in de stad’ weer eens tegenkwamen, klikte het altijd weer.

  Eén voorbeeld hoe jij was: een voetbalvriend uit mijn elftal van ATC Hengelo is enkele weken geleden plotseling gestorven. Mijn verhaal op FB greep je aan en je stuurde een condoleance kaart naar zijn vrouw, ook al kende je hen niet persoonlijk. Zo was je, wat een geweldige kerel!

  Je klungelde dit jaar wat met je gezondheid, en waarschijnlijk is dat je, geheel tegen de verwachtingen in, fataal geworden. Het was fijn je een laatste eer te hebben mogen bewijzen op je begrafenis.

  Heel veel sterkte voor Pepijn, Fleur, Hans en voor de verdere familie en vrienden. 🙏🏼

 17. HAPPY B-DAY IN HEAVEN WILLEM

  Vandaag zou je 56 jaar jaar zijn geworden. Hopelijk heb je rust na een turbulent leven.

  Pepijn en ik hebben het iedere dag nog over jou en af en toe over wat er is gebeurd. Een aantal dingen die hij afgelopen jaar heeft gezegd en ik nooit zal vergeten.

  “Mama, heeft papa het gezellig in mijn lichaam.”
  Wat bedoel je?
  “ Nou, hij zit toch in mijn hart?!”

  “Mama, wie heeft de dood bedacht?”
  Dat weet ik niet, helaas hoort de dood bij het leven. Iedereen gaat een keer dood.
  “Ik vind de dood stom.”
  Ik ook lieverd.

  Iedere keer als we ergens zijn en Pepijn complimenten van andere mensen over zijn krullen krijgt:
  “Dank je, die heb ik van mijn vader.”

  “Mama, ik ben boos op God.”
  Waarom dan?
  “Hij heeft mijn papa dood gemaakt.
  Bestaat God wel?”
  Dat weet ik niet, dat is geloof: je gelooft iets of niet. Je mag geloven wat je wilt.
  “Ik geloof niet in God.”
  Waarom niet?
  “Omdat hij zulke gemene dingen doet.”

  “Mama, ik hoop dat je heel oud wordt, net zo oud als Sinterklaas…oneindig.”

  Gezien wat Pepijn allemaal heeft meegemaakt afgelopen jaar, gaat het hartstikke goed met hem. Je kan trots zijn op hem. Dat ben ik ook. Een deel van zijn onbevangenheid is hij helaas kwijt, maar meestal is hij blij en gelukkig. Ik heb er alle vertrouwen in dat alles goedkomt met hem. ❤️

  Hij heeft zelf ook nog iets te zeggen op jouw verjaardag: “Gefeliciteerd en een fijne verjaardag. Liefs Pepijn.”

  Maak er vandaag een mooi verjaardagsfeestje van daarboven! We denken aan jou en hebben vandaag samen een kaarsje bij je langs gebracht in Usselo.
  💫💫💫

Plaats een condoleance

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *